Munkatársaink

szoloskertbolcsi.hu

Mártony Mariann, kisgyermeknevelő

Pályámat tanítónőként kezdtem, 10 évig általános iskolában dolgoztam, 6-10 éves gyermekeket oktattam, neveltem. Nagyon szerettem:) 
Később az ELTE Óvodapedagógus szakán is diplomát szereztem, majd óvónőként helyezkedtem el, 3-6 éves korú gyermekekkel foglalkoztam.
Régóta dédelgetem magamban azt az álmot, hogy magam köré gyűjthessek egy csokor kisgyermeket, és megadhassam nekik azt a figyelmet – törődést - szeretetet, amire vágynak, amire szükségük van. Kompromisszumok nélkül. 
Boldog vagyok, hogy most ezt megpróbálhatom:)

szoloskertbolcsi.hu

Simon Lászlóné - Györgyi, kisgyermeknevelő

Hosszú ideig óvodapedagógusként dolgoztam, valamint nyári táborokat is szerveztem - így szinte minden korosztály fejlődését megtapasztaltam.
Tudom, hogy mennyire fontos az első években a boldog, biztonságos, fejlesztő környezet és minta. Sok éves szakmai munkám alapja a gyermekek iránti szeretet, a velük val foglalkozás öröme. Célom, hogy számukra nyugodt légkört teremtsek, szebbé tegyem mindennapjaikat, és fejlődésüket előre mozdítsam. Fontos számomra, hogy a szülők is megbízzanak bennem, és bizalommal forduljanak hozzám.

szoloskertbolcsi.hu

Dömse Beatrix, segítő

Öt évet dolgoztam pedagógiai asszisztensként óvodában. Előtte több munkakörben is kipróbáltam magam; de úgy érzem, hogy a gyermekekkel való foglalkozásban, a róluk való gondoskodásban találtam önmagamra. 
Gyakran végzek környezet- és állatvédelemmel kapcsolatos tevékenységeket; és ezt fontosnak tartom megismertetni a jövő generációjával is.
Szeretek alkotni, kipróbálni számomra ismeretlen dolgokat, tapasztalatokat szerezni, fejlődni. Erre biztatom a gyerekeket is, hogy fantáziájuk kitárulkozhasson, önbizalmuk megerősödhessen.

szoloskertbolcsi.hu

Kutasiné Farkas Andrea, segítő

Életem során közel 20 évet töltöttem a gyermekvédelemben, állami gondozott gyermekeknek biztosítottam az étkezését - közvetlen, segítő, szeretetteljes kapcsolatban voltam velük. 
Ezután óvodában dolgoztam, onnan mentem nyugdíjba 2022-ben.
Nagyon szeretem a gyerekeket, magam is három fiúnak adtam életet.
Úgy érzem, hogy van még bennem elég energia és elhivatottság ahhoz, hogy a családom mellett a kis bölcsisekről is gondoskodjak.